Starity

Margot Robbie végre nyilatkozott arról, hogy nem jelölték őt Oscar-díjra

2024. február 01. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznőt és a Barbie rendezőjét nem jelölték a díjra, most kifejtette gondolatait a sztár.

hirdetés

Nincs ok a szomorúságra Margot Robbie szerint, annak ellenére, hogy a rajongói és a kollégái is felháborodtak a tényen, hogy nem jelölték Oscar-díjra a Legjobb női főszereplő kategóriában a Barbie kapcsán.

A híresség nemrég a SAG-AFTRA paneljében mesélt arról, hogyan látja a helyzetet:

Nincs ok a szomorúságra, amikor az ember tudja, mekkora áldás érte. Nyilvánvaló, hogy Greta megkaphatta volna a jelölést rendezőként, mert amit tett, az a karrierje és az élete szempontjából is egyszeri és megismételhetetlen. Amit megalkotott, az tényleg az. De ez egy nagyszerű év volt a filmek tekintetében.

Robbie hozzátette, több mint izgatott, hogy a Barbie nyolc Oscar-jelölést kapott, köztük America Ferrera és Ryan Gosling a legjobb női illetve férfi mellékszereplő díjának várományosa. 

Valami olyat akartunk megalkotni ami hatással van a kultúrára, megváltoztatja - ki akartunk váltani valamilyen hatást. És ez már megtörtént, sőt, sokkal több történt, mint amit álmodni mertünk. És ez a legnagyobb elismerés, amit kaphatunk. 

- mondta, majd így folytatta:

Az emberek reakciója volt a legnagyobb elismerés az egész kaland során. Látni, hogy mit írnak róla online, vagy már csak az a szimpla tény, hogy mennyi pinket látok ebben a teremben... Soha nem voltam még része ehhez hasonlónak. Forgattam képrenyégsztorikat ami szintén óriási reakciót váltott ki, de ez teljesen más érzés volt, és még mindig az. Nem tudok példát mondani arra, melyik film volt ekkora hatással a kultúrára, és csodás érzés a dolgok sűrűjében lenni. 

Robbie és Gerwig kapcsán America Ferrera felháborodottan nyilatkozott, Ryan Gosling pedig szintén nyilatkozatot tett, amelyben elárulta, örül a jelölésnek, de "nincs Ken Barbie nélkül". 

 via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek