Starity

"Nincs Ken Barbie nélkül" - Ryan Gosling hosszú levelet írt az Oscar-jelölések kapcsán

2024. január 24. 14:02   |   Szerző: Four

A hírességnek nincs ínyére, hogy a kolléganőit nem ismerték el a szakmabeliek.

hirdetés

Miután America Ferrera elárulta, csalódottnak érzi magát, hogy Margot Robbie és Greta Gerwig nem kapott Oscar-jelölést, Ryan Gosling is hosszú nyilatkozatot adott ki, amelyben Ferrerához hasonlóan fogalmazott. 

A színészt ugyan elismerte a szakmai kritika és ő idén megkaphatja a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, de nehezményezte, hogy a kolléganőit nem kaptak esélyt. 

Elképesztő megtiszteltetésnek érzem, hogy csodálatos művészek körében jelöltek, egy olyan évben, amikor annyi jó film született. És sose gondoltam volna, hogy ezt mondom, de szintén megtisztel és büszke vagyok rá, hogy mindezt egy Ken nevű műanyafigurát alakítva értem el. De nincs Ken Barbie nélkül, és nincs Barbie-film Greta Gerwig és Margot Robbie nélkül, a két ember nélkül, akik leginkább felelősek voltak egy világszerte ünnepelt alkotásért, amely történelmet írt. 

- jelentette ki, majd így folytatta:

Egyik szereplő elismerését sem említhetjük meg az ő tehetségük, zsenialitásuk és bátorságuk nélkül. Enyhe kifejezés, hogy csalódott vagyok azért, mert őket nem jelölték a kategóriájukban. Minden esély ellenére csupán pár lelketlen, hiányosan öltözött és szerencsére nemi szervvel nem rendelkező babával megnevettettek minket, összetörték a szívünket és történelmet írtak. Az ő munkájuk a többi megérdemelt jelöléssel együtt kellett volna, hogy feltűnjön. Mindent összevetve nagyon örülök America Ferrera és több más csodálatos művész sikerének, akik a tehetségükkel közbenjártak egy ilyen meghatározó film megalkotásában. 

- zárta le a színész. 

Gosling mellett Robert Downey Jr., Robert De Niro, Sterling K. Brown és Mark Ruffalo fog versenyezni a Legjobb férfi mellékszereplő díjáért a március 10-én megrendezésre kerülő gálán.

via Time

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek