Starity

Meglepő, miért nagyon fontos Bradley Coopernek az Ünneprontók ünnepe című film

2024. február 01. 10:10   |   Szerző: Four

A híresség egy kulcsfontosságú élményt mesélt el a vígjáték forgatásával kapcsolatban.

hirdetés

A SAG-díj jelöltjeivel, Jeffrey Wrighttal, Cillian Murphyvel, Paul Giamattival és Colman Domingóval beszélgetett a szintén jelölt Bradley Cooper, és igen meglepő választ adott, amikor arról kérdezték, mi volt az a sorsfordító pillanat a karrierje során, amelyet követően már teljesen máshogy állt a szakmájához. 

Cooper az Ünneprontók ünnepe című 2005-ös vígjátékot idézte fel, amelyben Vince Vaughn, Owen Wilson, Isla Fisher és Rachel McAdams mellett játszott. 

Egészen addig a pontig mindig arra koncentráltam, hogy mindent megfelelően csináljak, amikor forgatok egy jelenetet. Hogy legyek jelen és csináljam jól. Aztán megnéztem Vince Vaughn-t, ahogy totálisan elront egy jelenetet, és utána kijelenti, hogy újra akarja csinálni. (...) Azt mondta: "Akarok tenni még egy próbát!" - És ezt mindenki előtt... hatalmas létszámú stáb volt, fények, az egész idegőrlő volt... és akkor megláttam a hajlandóságát arra, hogy hibázzon. 

- mondta, majd így folytatta:

Vince Vaughn-t nézve... ez a nagydarab, kemény fickó, a legviccesebb, a legeszesebb... És egyszerűen lenyűgözött, hogy ez az ember hibázik és hajlandó bármit kipróbálni. (...) Mindannyian figyeltük, ahogy egy művlsz felfedezi a totális ismeretlent. Megszólalt bennem egy hang: "Ez az!" Ez a szabadság, hogy az ember abszolút hajlandó a hibázásra. Örökre megváltoztatott. Ez volt az a pillanat. 

- mesélte a színész, akit a Maestro című filmje kapcsán Oscar-díjra jelöltek többek között a Legjobb férfi főszereplő kategóriában. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek