Starity

Szerelem és siker! Miley Cyrus boldogan csókolta meg kedvesét a Grammy-gálán

2024. február 06. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő révbe ért: megtalálta a boldogságot zenész szerelme mellett, és a karrierjében is nagy elismerés érte.

hirdetés

Miley Cyrus ennél boldogabb nem is lehetne. Az énekesnő amellett, hogy hétvégén megkapta élete első (kettő) Grammy-díját, a magánéletében is révbe ért. 

Édesanyja és nővére mellett ugyanis szerelme, Maxx Morando is elkísérte a gálára, és bár elég privátan kezelik a magánéletüket, azt mégis megengedték, hogy készüljön róluk egy-két romantikus felvétel. 

Az énekesnő egyik ismerőse szerint a kapcsolatuk nagyon harmonikus, egyelőre nem siettetnek semmit, de nagy esély van arra, hogy a híresség a zenész mellett állapodik meg. Miley ugyanis fülig szerelmes Morandóba, és készen áll arra, hogy örök hűséget fogadjon neki. (Az énekesnő 2009-ben jött össze Liam Hemsworth-szel, akitől 2019-ben, kevesebb mint egy év házasság után vált el.)

Már csak a családjában feszülő ellentétek okozhatnak talán kellemetlenséget Cyrusnak: az énekesnő minden jel szerint nem nagyon ápolja a kapcsolatot sem az édesapjával, sem két testvérével. Mindez a szülei válása óta van így: feltehetően Braison és Noah az apjuk oldalán, Miley, Brandi és Trace viszont az édesanyjuk pártján áll. 

via InTouchWeekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek