Starity

Ezért lett óriási siker a Peaky Blinders Cillian Murphy szerint

2024. február 14. 18:06   |   Szerző: Four

A színész elárulta, szerinte miért lett ennyire elképesztően felkapott a sorozat.

hirdetés
Ezért lett óriási siker a Peaky Blinders Cillian Murphy szerint
Fotó: peakyblindersofficial/Instagram

Cillian Murphy az Oppenheimer sajtótúráját zárja a hamarosan megrendezésre kerülő Oscar-gálával, és feltehetően nagy megkönnyebülés ez számára, mert a színész híresen kellemetlenül érzi magát, amikor semmiségekről kell csevegnie. 

Murphy a GQ-nak mesélt arról, hogy szerinte a hollywoodi filmek promótálásával járó vörös szőnyeges interjúk és rövid riportok egy ósdi rendszer maradványai.

Szerintem ez egy elavult minta. Mindenki unatkozik. 

- mondta, és hozzátette, az volt a jó az írói sztrájkban, hogy emiatt leálltak a sajtótúrák - de az Oppenheimer és a Barbie ennek ellenére is óriási nézettségre tett szert.

Ugyanez volt a Peaky Blindersnél. Az első három évadnál nem volt promóció, csak egy kis költségvetésű műsor volt a BBC 2-n. Azért lett felkapott, mert az emberek meséltek róla egymásnak. 

- jelentette ki, és egy Joanne Woodward idézettel foglalta össze a gondolatait: "A színészet olyan, mint a szex - csináld és ne beszélj róla."

Azt szokták mondani rólam, hogy "fenntartásai vannak", és "nehéz interjúalany." De ez nem igaz. Imádok a munkámról beszélni, a művészetről. Amivel küzdök és szükségtelennek tartom, sőt, egyáltalán nem segít a munkámon, az az, ha arra kérnek, hogy magamról beszéljek. 

Murphy hozzátette, hogy nem szokta megnézni a saját filmjeit, főleg azokat nem, amikről úgy hallja, nem voltak jók: példaként említette a 2005-ös Éjszakai járat című produkciót. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek