Starity

Unalmasnak nevezték, hát Kim Kardashian kiposztolta, hogy bulizott a Super Bowlon

2024. február 14. 15:03   |   Szerző: Four

A róla készült képeket akarta megcáfolni azzal, hogy megmutatta, hogyan érezte magát.

hirdetés

Az idei Super Bowl egyik legunalmasabb páholyának nevezték azt a VIP-szekciót, ahol Kim Kardashian és a barátai tartózkodtak a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers meccse alatt. 

Kardashiant többek között testvérei, Kendall és Khloe is elkísérte, illetve Hailey és Justin Bieber, The Chainsmokers, Ciara és Kardashian új szerelme, Odell Beckham Jr. is, de úgy tűnt, szívesebben lettek volna bárhol máshol: a csapat nagy része a telefonját nyomkodta, sőt, volt aki elaludt a mérkőzés alatt. 

A róluk készült képek éles ellentétben álltak Taylor Swift páholyával, ahol mindenki magánkívül ugrált és izgult: Lana Del Rey, Blake Lively, Miles és Keleigh Teller és Ice Spice is nagyon szurkolt Travis Kelce csapatának - és végül Swifték nagy örömére a Chiefs meg is nyerte a kupát. 

Kardashian valószínűleg erre válaszul posztolt arról, ő hogy élte meg az estét: az új képein már nagyságrendekkel energikusabbnak tűnik, Khloe-val, Kendall-lal, Ciarával pózolt vidáman, illetve La La Anthony és a hollywoodi bizniszmogul, Michael Rubin is látható a képein. 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek