Starity

Lövöldözés történt a Kansas City Chiefs győzelmi parádéján, egy ember meghalt

2024. február 15. 07:07   |   Szerző: Four

Taylor Swift szerelme is megszólalt a szörnyű tragédia kapcsán, ő is a felvonuláson volt.

hirdetés
Lövöldözés történt a Kansas City Chiefs győzelmi parádéján, egy ember meghalt
Fotó: killatrav/Instagram

Tragédia történt a Kansas City Chiefs tegnapi győzelmi parádéján, Kansasben: egy ember meghalt és huszonegyen megsérültek, miután valaki lövöldözni kezdett. 

Habár a lövöldözés elején még mindig a színpadon voltak, a rendőrség hivatalos közleménye szerint egy NFL játékos illetve edző sem sérült meg az eset során, Travis Kelce, Taylor Swift szerelme így nyilatkozott:

Összetörte a szívem a tragédia, amely ma történt. Gondolok az érintettekre, akik eljöttek, hogy ünnepeljenek velünk. KC, a világot jelented nekem. 

- írta X-en. 

A Kansas City Chiefs is kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben a csapat kijelentette, "mély szomorúsággal tölti el őket ez az értelmetlen erőszak", és "részvétüket nyilvánítják ki az áldozatok és a családjaik felé."

A hatóságok három embert vettek őrizetbe, de egyelőre folyik a nyomozás az ügyben. A BBC információi szerint egy a helyszínen kirobbant vita torkollott lövöldözésbe. A rendőrség és a tűzoltóság is nagyon gyorsan reagált: eleve 800 rendőr volt a helyszínen, és azonnal megkezdték az evakuálást illetve a nyomozást. 

A kansasi Children's Mercy Kórház főápolója, Stephanie Meyer szerint kilenc gyereket (6-tól 15 évesek) szállítottak be lövések általi sérülések miatt az intézménybe.

Taylor Swift nem volt jelen az eseményen: Ausztráliába utazott a turnéja újabb állomására - viszont a vasárnap estét végigszurkolta a Las Vegas-i Allegiant Stadionban a barátaival együtt.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek