Starity

Ennyire kell a pénz? A koszos táskáját árulja interneten Kim Kardashian

2024. február 21. 14:02   |   Szerző: Four

A rajongók nagyon kicikizték a reality-sztárt, aki a használt dolgait árulja interneten.

hirdetés

Kínos helyzetbe került Kim Kardashian: több rajongója is kicikizte amiatt, hogy az egyik koszos Birkin táskáját is áruba bocsátotta a család használt ruhadarabjait értékesítő oldalán. A Kardashian Kloset szerint az aligátorbőr, szürke, matt Hermès Birkin táska (második fotó) "egy kissé elszíneződött a pántoknál és az alsó sarkainál", illetve van "egy kis karcolás a fém rátéten", de ettől függetlenül "jó állapotban van."

Kardashian 70 ezer dollárt (kb 24 millió forintot) kér a használt darabért, amelyet a Page Six szerint újonnan 120 ezer dollárért lehet megvásárolni. 

A Kardashian Kloset leírásával azonban cseppet sem értettek egyet a rajongók, sokan nehezményezték, hogy a saját bevallása szerint dollármilliárdos Kim még a használt, koszos táskájával is pénzt akar besöpörni a rajongóitól. 

"Komolyan ennyire kétségbeesetten pénzéhesek? És miért nem találja senki furcsának, hogy ezek a milliárdosok a használt ruháikat árulják?"

- írta az egyik kommentelő.

"70 ezer egy koszos táskáért? Szent ég!"

- botránkozott meg egy másik illető. 

"A csat karcos és kopott, a táska sarkai viseltesek és szintén kicsit kopottak, a pántok elszíneződtek a sminktől/önbarnítótól. Hűha. Bárki, aki megveszi tőlük, egy idióta. Még arra sem vették a fáradságot, hogy megcsináltassák vagy megfelelően tárolják. Valódi Birkin egyáltalán a táska? Nincs bennük semmi szégyenérzet!"

- fakadt ki egy újabb felhasználó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek