Starity

Miley Cyrus anyja bevallotta, "egyértelműen vannak hibák" az új házasságában

2024. március 30. 11:11   |   Szerző: Four

Tish Cyrus tavaly nyáron ment hozzá A szökés sztárjához, Dominic Purcellhez.

hirdetés
Miley Cyrus anyja bevallotta, "egyértelműen vannak hibák" az új házasságában
Fotó: tishcyrus/Instagram

Tish Cyrus az idősebbik lányával, Brandivel közös podcastjében öntötte ki a szívét az új házasságával kapcsolatban. A híresség tavaly nyáron ment hozzá A szökés sztárjához, Dominic Purcellhez - mint kiderült, a férfi korábban Tish lányával, Noah-val randizott - , akivel saját bevallása szerint nagyon különböző a természetük. 

Nagyon megijedtem, mikor Dommal találkoztam - ami nem is volt olyan régen. Őrület, mert nekem Bika a csillagjegyem, neki pedig Vízöntő, és minden egyes dolog, amit ezzel a párossal kapcsolatban olvastam, az volt, hogy "ne is próbálkozzatok, ez a legrosszabb párosítás". 

Tish elárulta, őt nagyon könnyű megbántani, és gyakran a szívére vesz dolgokat, Purcell viszont "nagyon nyers, nem egy dédelgetős típus."

Egyke gyerek voltam, örökbefogadtak, tehát sokat ölelgettek, nekem szükségem van az ilyesmire. De Dominic nem ilyen típus. Nem valami érzelmes, ami problémát jelenthet. De tudjátok mit, ezen a téren sokat fejlődtem. Ma már ahelyett, hogy megsértődnék, mivel tisztelem és szeretem őt, ezért inkább megbeszéljük. Ahelyett, hogy elszomorodnék és feldühödnék, inkább nem veszem személyes sértésnek, hagyom, hogy legyen saját véleménye. Ebben eddig nem voltam jó. 

- mondta, majd így folytatta:

Ezek egyértelműen problémák, de olyan problémák, amelyekkel - mivel szeretem őt - meg tudok küzdeni. 

Cyrus hozzátette, hogy egyébként újdonsült férje nagyon sokat dicséri, mindig bókol neki, ami nagyon jó hatással van az önbizalmára. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek