Starity

Öngyilkossági kísérletéről vallott a Reacher sztárja

2024. április 04. 14:02   |   Szerző: SzilviD

A Reacher sztárja, Alan Ritchson elárulta a követőinek, hogy szexuálisan zaklatták, ami után öngyilkosságot kísérelt meg.

hirdetés

Alan Ritchson elárulta, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, miután többszörös szexuális zaklatás áldozata lett.

Felakasztottam magam

- mondta a színész, aki olyan sorozatokban szerepelt, mint a Blue Mountain State, a Smallville és a Black Mirror, jelenleg pedig a Prime Video The Reacher című sorozatának főszereplője.

Kísérlete a kaliforniai Encino-i otthonának padlásán történt egy zöld hosszabbítóval.

Minden olyan gyorsan történt, és én ott lógtam

- emlékezett vissza. Ritchson azonban az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy felhúzza magát, mielőtt elájult volna, miután látomása volt fiairól, a 11 éves Calemről, a 10 éves Edanról és a 8 éves Amoryról. 

Nyugodtan kértek, hogy ne tegyem meg, és azt mondták, hogy azt akarják, hogy itt legyek, éljek és az életük része legyek

- mesélte.

Ritchson elmondta, hogy az eset után azonnal segítséget kért, majd 36 éves korában bipoláris zavarral diagnosztizálták. Néhány évvel később, 40 évesen tudta meg, hogy ADHD-val is él.

Az öngyilkossági kísérletére szexuális zaklások után került sor, amiket a modellszakmában élt át. 

Nagyon kevés jó tulajdonsága van annak, hogy a modelliparban dolgozom. Legyünk őszinték, ez olyan, mint a legalizált szexkereskedelem. Az iparág nincs szabályozva, és széles körben ismert titok, hogy ha felvesznek egy munkára, akkor gyakorlatilag átadnak egy fotósnak, mintha eladnának, mint az emberkereskedelemben

- állította Ritchson.

Két kezemen meg sem tudom számolni, hányszor és hány olyan helyzetben kerültem a szörnyű környezetbe, ahol a szexuális visszaélés volt a cél, és a fizetés, amire kétségbeesetten vágytál a túlélés érdekében, a répa. Elég gyakran előfordult.

Ezek az esetek késztették arra, hogy otthagyja a modellkedést, és a színészet felé forduljon.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek