Starity

Cseke Katinka: „A szerelmem 2500 km-re lakik”

2010. december 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cseke Katinkára, a Jóban Rosszban színésznőjére idén nyáron, Egyiptomban talált rá a szerelem. Új párja arab, de kapcsolatuk komolynak ígérkezik – már három hónapja együtt vannak – kislánya pedig nagyon örülne, ha új apukájának és Katinkának lenne egy fél-arab gyermeke, hisz a kislánynak még nincs testvére.

hirdetés
Cseke Katinka: „A szerelmem 2500 km-re lakik”

Cseke Katinkára, a Jóban Rosszban sorozat Bodolai Böbéjére rátalált a szerelem. Új párja 2500 kilométerre lakik tőle, ugyanis ő arab nemzetiségű.

A férfivel idén nyáron találkozott először, bár ebben az évben kétszer is járt a piramisok országában, Egyiptomban. A kiszemelt úriember sem titkolta, hogy Katinka nagyon tetszik neki, bár a férfi nem arról híres szállodájában, hogy minden nőnél eléri a kapcsolatot. Az ismerősei szerint inkább finom, kedves személyiség – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy sokszor ügyetlenkedett a színésznő jelenlétében. A pár már 3 hónapja találkozgat, a színésznő kislánya pedig szívesen fogadna egy félarab kistestvért és az új apukáját is.

Kati emellett azt is elárulta, hogy idén volt egy nőgyógyászati rutinműtétje is, amikor egy polipot vettek ki a méhéből. A sok információ ellenére a válaszottja nevét mégsem árulta el, de annyi biztos, hogy jövőre is sok újat fogunk hallani a TV2 sikersorozatának Böbéjéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek