Starity

Személyre szabott kezelési megoldások egy ultramodern lézersebészeti központban

2024. április 13. 15:03   |   

Manapság a legtöbben olyan kezelési megoldásokra vágyunk, amelyek minimálisan invazívak, ugyanakkor a szakemberek a legkorszerűbb eszközökkel és technológiákkal végzik a procedúrát. Mindehhez persze párosul a kimagasló szakértelem és a sokéves gyakorlat is.

hirdetés
Személyre szabott kezelési megoldások egy ultramodern lézersebészeti központban

A CMC Déli Klinika Sebészeti Központjában minderre lehetőségünk nyílik. Miért érdemes a lézeres eljárások mellett dönteni, milyen előnyöket tartogatnak számunkra? Alábbi írásunkban ezt a témakört érintjük.

Érvek a lézeres műtétek mellett

Mivel ez esetben a vágás nem mechanikai erő hatására következik be, hanem fókuszált lézerfény segítségével történik, lényegesen kevesebb vérzéssel jár, a kisebb beavatkozások akár teljesen vérzésmentesek. Ebből kifolyólag minimális a seb- és hegszövetképződés, ezáltal gyorsabb a regeneráció. A műtétet követő fájdalom is elenyésző.

A lézeres beavatkozások egyfajta szövetkímélő megoldásnak számítanak, ugyanis célzottan, kizárólag az érintett sejtek, szövetek távolíthatók el, miközben a környező területek épek maradnak. Mivel az egész procedúra érintésmentesen zajlik, minimálisra csökkenthető a fertőzések átvitelének kockázata, ugyanis a műtét lézersugárral történik, az eszközök, műszerek nem érintkeznek a kezelendő szakasszal.

További előnye, hogy kevésbé megterhelő a páciens számára, szemben a hagyományos műtétekkel. A gyorsabb regeneráció pedig lehetővé teszi, hogy a beteg mielőbb visszatérhessen a megszokott mindennapi rutinjába.

Válassza a sebeszetikozpont.com Lézersebészeti Központját!

Az ultramodern, innovatív eljárások eredményesek és kíméletesek. S egyúttal biztonságosak is, mivel kisebb az esélye a szövődményeknek. Mivel a beavatkozás során nem terhelődik a keringési rendszer, illetve a szív, így azok számára is kiváló megoldást jelenthet, akik például vérhígító gyógyszert kapnak.

Egy betegcentrikus, megnyugtató környezetben történik a kezelés, rövid kórházi tartózkodás mellett. 

A lézeres technológia alapja, hogy a magas intenzitású lézerfény képes behatolni mélyen a sejtekbe, ennek során a víztartalmuk gőzzé alakul, azaz vízgőzként elpárologtatva történik a kóros szövetek “eltávolítása”. 

Milyen területeken alkalmazható a lézeres kezelési mód?

Széles körben elterjedt, kezdve az aranyeres panaszoktól egészen a visszerek, húgyhólyagdaganatok, jóindulatú prosztatamegnagyobbodások kezeléséig. Ugyanakkor hatékonyan alkalmazható a nemi szervi elváltozások esetében is, például szemölcsök eltávolítása érdekében.

Válassza Ön is az ultramodern Sebészeti Központot, éljen a korszerű terápiás megoldások lehetőségével! A szakemberek személyre szabott kezelési módot kínálnak, méghozzá egy betegbarát, exkluzív környezetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek