Starity

A rajongói szerint Taylor Swift megint utalást tett arra, miért szakított Joe Alwynnal

2024. április 17. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekesnő imádja a rejtett utalásokat, sokak szerint most is a legutóbbi kapcsolata került terítékre.

hirdetés

Újabb rejtett üzenetet véltek felfedezni Taylor Swift rajongói, méghozzá ezúttal a nemrég megnyílt Los Angeles-i "pop-up könyvtárban", amelyet az énekesnő a héten érkező új lemeze tiszteletére nyitott a Spotify-jal közreműködve. 

Az installáció egyik részén egy nyitott könyvben az új dalok egyikének szövege olvasható: "Even statues crumble / If they're made to wait" azaz "Még a szobrok is összedőlnek / Ha megváratják őket"

A fanok természetesen egyből arra gondoltak, hogy ezzel Taylor a Joe Alwynnal való szakítására gondolt, vagyis, hogy szeretett volna feleségül menni a színészhez, de Alwyn nem kérte meg a kezét. 

"Olyan szívesen hozzáment volna, még ha papírból készült gyűrűvel jegyzi el, akkor is - de ő csak vesztegette Taylor idejét"

- jelentette ki egy kommentelő.

"A csajszi annyira szeretett volna a menyasszonya lenni, hat évet várt arra a gyűrűre"

- írta egy másik fan. 

Sőt, egy másik rajongó észrevette, hogy az egyik kiállított szobor efézusi Dianát, a termékenység, szülés és a Hold istennőjét ábrázolja:

"Diana eredeti szobra a 6. században összedőlt, míg arra vártak, hogy elszállítsák Londonba. Mindez a sok évnyi elhanyagoltságnak, az idő múlásának és a körülményeknek köszönhető."

- fejtegette tovább az illető az elméletet. 

Annyi biztos, hogy Joe Alwyn már felkészült az őt ért támadásokra: az április 19-én debütáló The Tortured Poets Department című lemezen ugyanis a címek alapján jócskán lesznek a kapcsolatuk által ihletett dalok. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek