Starity

Melissa McCarthy nem érti, miért kap ennyi kritikát Meghan Markle

2024. április 22. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, számára érthetetlen, miért kritizálják ennyien Meghant.

hirdetés

Melissa McCarthy bevallotta, nem érti, miért néz szembe ennyi negatív kritikával Meghan Markle. A két színésznő korábban egy mentorprogram során dolgozott együtt, amelyet Markle a 40. születésnapja alkalmából hozott létre, és Melissa videóban segített neki promótálni. 

Most Melissa a "Suffs" című darabja premierjén nyilatkozott Markle-ről a Page Sixnek. 

Sajnálom azokat a nőket és mindenkit, akit ok nélkül támadnak. Egy intelligens, érdekes nő, akinek megvan a saját élete, valamiért hihetetlenül fenyegetőnek tűnik néhány embernek. Én mindig azt gondolom: "milyen inspiráló"! Soha egyetlenegyszer sem éreztem magam fenyegetve valaki csodálatos által. Szimplán azt gondolom róla, hogy inspiráló. 

- mondta, és hozzátette, "csodálatosnak" és "nagyszerűnek" tartja Markle-t.

Harry herceg és Meghan Markle most a nagy visszatérésen dolgozik: Meghan saját márkát alapított és piacra dobta az első lekvárját, illetve két netflixes sorozatot is forgat a házaspár. A korábbi projektjeik nem sültek el túl jól: a Spotify megszakította velük az együttműködést, a Netflix elkaszálta Meghan animációs sorozatát, és a dokusorozatuk illetve Harry botránykönyve is inkább negatív visszhangot kapott.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek