Starity

Zendaya nem érti, miért kérdezik ennyien a csókjeleneteiről

2024. április 23. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, szerinte nála fokozott figyelmet kap a médiában, ha egy filmben van csókjelenete.

hirdetés

A Challengersben saját bevallása szerint Zendaya egy egészen más karaktert alakít, mint amit eddig megszokhattunk tőle. 

A produkcióban a profi teniszező Tashit játssza, aki tinédzserkorában két fiúba is szerelmes lesz: Art (Mike Faist) és Patrick (Josh O'Connor) legjobb barátok, közülük azonban végül Art lesz a befutó, aki később feleségül is veszi a lányt. Tashi - ekkor már edzőként - meggyőzi Artot, hogy nevezzen be egy teniszversenyre, ám amikor a férfi rájön, hogy Patrick ellen kell játszania, a megmérettetés drámába fordul át.

A színésznő meglepőnek tartja, hogy nagyon sokan kérdezik a csókjeleneteiről: úgy érzi, valahogy nála sokkal kitüntetettebb figyelmet kap ez, mint a kollégáinál.

A Jake's Takes interjújában azt kérdezték tőle, szerinte nem az állhat-e ennek hátterében, hogy mindenképpen szóra akarják bírni a merész jelenetekkel kapcsolatban.

Fogalmam sincs. Nem tudom, hogy azért van-e, mert valami nagyon népszerű cikket akarnak, nem tudom. De az én esetemben észrevettem ezt. Úgy érzem, más színészeknél nem... ha valaki más ülne itt, valószínűleg nem tetted volna fel ezt a kérdést. De igen, a csók is része a munkámnak, teljesen átlagos része, annak ellenére, hogy ki mit gondol. De igen, fura. Köszi, hogy felhoztad ezt, mert én is ugyanígy gondolkodom. Szerintem is fura. 

- jelentette ki a híresség az általa megfigyelt jelenségről.

Embed from Getty Images

via Variety

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek