Starity

Hiába keres párt, nem sokan jutnak közel Angelina Jolie szívéhez - kiderült, miért

2024. április 28. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő szeretne szerelemre találni, de eddig nem igazán járt sikerrel.

hirdetés

Szeretne szerelemre találni Angelina Jolie, de minden jel szerint lehetetlen megfelelni az elvárásainak, annyira retteg, hogy csalódni fog. 

A híresség az idei év nagyrészét New Yorkban töltötte, és abban bízott, hogy hátha ott több sikerrel jár, mint Los Angelesben - de nem így lett. 

Angelina a legtöbb idejét New Yorkban tölti, és azt tervezi, hogy oda is költözik, mert elege van Los Angelesből. De várnia kell, amíg lezárul a válása Brad Pitt-tel, ami úgy néz ki, örökké tart.

- mesélte az InTouchWeekly forrása.

(2016 óta harcolnak a felügyeleti jogokért, és a legfirssebb hírek szerint már a gyerekeket is megosztotta a csatározásuk).

A The Outsider Broadway-adaptációjának producereként Jolie azt remélte, hogy színházi körökben majd találkozik egy-egy udvarlóval, de eddig "semmi sem működött."

Elképesztően válogatós, és elég sok terhet cipel a válás miatt. Plusz, nagyon durván paranoiás. Nagyon nehéz elengednie magát és megmutatnia a sérülékeny oldalát. Kicsit olyan, mintha randi helyett állásinterjút tartana. És amikor végre talál egy fickót, akit kedvel, akkor van egy hosszú listája a szabályairól, illetve titoktartási szerződést is kér, ami valljuk be, nem túl átlagos.

- vallotta be az illető.

Ennek eredményeként nagyon kevesen próbálkoznak nála, és úgy tudni, aki mégis, az nem nagyon felelt meg eddig az elvárásoknak.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek