Starity

Melissa Joan Hart felelősnek érzi magát Britney Spearsért

2024. május 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Sabrina, a tiniboszorkány 48 éves sztárja bevallotta, évek óta gyötrődik egy régen történt botlása miatt, melyben a pophercegnő is érintett volt.

hirdetés
Melissa Joan Hart felelősnek érzi magát Britney Spearsért
Fotó: Getty Images

Nem titok, hogy Melissa Joan Hart és Britney Spears közel álltak egymáshoz a '90-es években, barátságuk pedig annyira szoros volt, hogy a színésznő még az énekesnő (You Drive Me) Crazy című dalához forgatott videoklipben is feltűnt. Egy friss interjúban Melissa felelevenítette Britney-vel közös múltjukat, és arról számolt be, hogy a mai napig bűnösnek érzi magát egy bizonyos dolog miatt.

Britney-nek és nekem sokszor kellett a sajtó elé állnunk együtt és közben nagyon jól éreztük magunkat

– magyarázta az ET-nek adott nyilatkozatában Melissa, majd hozzátette, meglátása szerint nem sok szabadság jutott az akkor 17 éves énekesnőnek és mivel szeretett volna segíteni neki abban, hogy kikapcsolódjon, elhívta magával bulizni.

Akkoriban minden éjjel nightclubokban mulattam. Imádok táncolni és szerettem kimozdulni, ugyanakkor tisztában voltam azzal, hogy felelősségteljesnek kell lennem és tudtam megálljt parancsolni magamnak. Ami Britney-t illeti, még fiatalkorú volt és nagyon fiatal, én mégis elhívtam magammal, mondván, hogy Gyere, mozduljunk ki! Csak elmegyünk és szórakozunk egy kicsit!. És igen, emiatt a mai napig mardos a bűntudat, mert okosabbnak kellett volna lennem, mintha a nővére lennék.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek