Starity

Kevin Costner bevallotta, teljesen összetört és a munkájába menekült a válása miatt

2024. május 22. 08:08   |   Szerző: Four

A színész elárulta, nagyon kemény dolgokon ment keresztül az utóbbi egy évben.

hirdetés

Kevin Costner a munkába menekült, miközben tavaly a válásától tombolt a világsajtó. A színész és exe, Christine Baumgartner csúnya procedúra során mondott búcsút egymásnak, minderről a GQ-nak mesélt a sztár.

Costner kijelentette, „nagyon sok mindenen… és nagyon komoly dolgon” ment keresztül, de a folyamat során egyfajta „győzelmet” érzett.

Nem fogom elveszíteni önmagam. Sok mindent elértem és az élet sok mindent el is vett tőlem. Nem fogom elveszíteni önmagam, csak azért, mert a földre kerültem. Volt már ilyen, de nem fogom elveszíteni önmagam.

- nyilatkozta, és hozzátette, így aztán még jobban koncentrált a projektjeire, „nem tudta elengedni a gyeplőt.”

Mindegy, mennyire nehéz helyzetben vagyok, és hogy milyen kemények a mindennapok… van egyfajta felelősségérzetem azokkal szemben, akik a projektjeimben részt vesznek.

A színész azt is elárulta, a munka mellett a gyerekeiben találta meg a boldogságot:

Állj fel, a fenébe is, küzdj meg ezzel a dologgal és lelj örömet a mindennapokban, abban, hogy láthatod a gyerekeidet játszani – aztán dolgozd ki a beledet, hogy végre lezárhasd ezt az egészet.

- emlékezett vissza arra, hogyan próbált lelket önteni magába. 

Mint kiderült, a napokban kezdődött meg a Yellowstone záróepizódjainak forgatása - ám egyelőr még mindig nem lehet tudni, hogy Costner is része lesz-e a produkciónak. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek