Starity

Ismerőse szerint baltával üldözte volt férjét Britney Spears

2024. május 22. 15:03   |   Szerző: Four

Sam Asghari ismerőse szerint az énekesnő baltával üldözte akkori férjét.

hirdetés

Britney Spears és Sam Asghari röviddel az első házassági évfordulójuk után bejelentették, véget ért a kapcsolatuk. És az In Touch Weekly forrása szerint Samnek "jutott a legrosszabb Britney-ből" az újonnan megszerzett szabad élete kapcsán, miután 2021-ben kikerült apja gyámsága alól. 

A forrás elárulta, mi volt az az utolsó csepp, amelynek hatására Asghari úgy döntött, válni fog:

Sajnálatos módon amikor Britney "kiszabadult" a gyámságból, Sam kapta a legdurvább dolgokat. Az egyik ilyen, ami végleg betette nála a kaput, az volt, amikor Britney egy baltával üldözte. Az egyik óriási veszekedésük során történt, Sam semmivel nem tudott hatni Britney-re, és nem tudta lebeszélni. Ő nem egy konfrontatív ember, nem szeret veszekedni. Semmit nem tudott tenni annak érdekében, hogy Britney lenyugodjon. 

- nyilatkozta az illető, aki szerint annyira elmérgesedett a helyzet, hogy Asgharinak el kellett hagyni a közös otthonukat. 

A forrás hozzátette, az eset egyértelműen akkor történt, amikor Britney nem vette be a gyógyszereit. 

Elég logikusnak tűnik egy újabb gyámság ötlete.

- mondta. 

Sam és Britney 2022-ben házasodott össze, a lagzijukon többek között Paris Hilton és Selena Gomez is részt vett. Sajnos a házasságuk nagyon hamar megromlott, és már korábban is érkezett arról hír, hogy Spears hajlamos az agresszióra, ha feldühödik. 

Az énekesnő jelenleg egyik volt alkalmazottjával, Paul Solizzal él párkapcsolatban, akivel nemrég ismét címlapra került: úgy összevesztek legutóbb egy luxusszállodában, hogy mentőt kellett hívni hozzájuk, mert a vendgek attól tartottak, valami baja lesz Britney-nek. 

Spears röviddel az eset után Instagramon kijelentette, csak megbotlott tánc közben és feldagadt a bokája, ezért csupán némi jégre lett volna szüksége, illetve kijelentette, szerinte az anyja uszította rá a paparazzikat. 

Az In Touch Weekly forrása szerint Britney kirohanásai egyáltalán nem újkeletűek:

Amióta emlékszem, nem szedi rendszeresen a gyógyszereit, de több mint egy éve rosszabbodott a helyzet. A hangulatingadozásai egyre durvábbak, és ha Britney beenged a világába, akkor ezt elsőkézből láthatod. 

- mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek