Starity

Úgy tűnik, Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale eléggé összeveszett

2024. május 23. 12:12   |   Szerző: Four

A High School Musical két sztárja országos cimborák voltak, de ma már nem nagyon mutatkoznak együtt.

hirdetés

Lehetséges, hogy Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale nagy barátsága véget ért: a két színésznőről kiderült, hogy 2022 óta nem igazán mutatkoznak együtt és Ashley nem volt jelen Vanessa mexikói esküvőjén sem - dacára annak, hogy több High School Musical-beli kollégája együtt ünnepelt vele a nagy napon. 

Hudgens és Tisdale szoros barátságot kötött a High School Musical forgatásakor, és a produkció lezárulta után is tartották a kapcsolatot. Sőt, 2017-ben feldolgozták Elle King "Ex's and Oh's című számát, amely egyből nagy sikert aratott.

2020-ban Vanessa és Austin Butler szakított 9 év után - Butlerrel egyébként Ashley is nagyon jó kapcsolatot ápolt. 

2021-ben Tisdale-nek megszületett első gyermeke, Jupiter, akit természetesen meglátogatott barátnője is. Ashley nem győzött áradozni arról, hogy mennyire kedveli Vanessát a kislánya:

[Jupiter] azonnal szerelembe esett Vanesszával. Szerintem egyszerűen tudta, milyen fontos ő az életemben, mert kinyújtotta felé a karjait. Vanessa könnyes szemmel ült és alig tudta elhinni... csak nézte őt. Annyira aranyosak voltak.

- írta. 

A babát egyébként később Butler is meglátogatta, Tisdale szupercuki fotókat posztolt az alkalomról és "az egyik legjobb barátjának" nevezte a színészt, akivel Vanessa szemmel láthatóan már köszönőviszonyban sincs a szakításuk óta.

Embed from Getty Images

2021-ben Vanessa összejött a sportoló Cole Tuckerrel, aki 2022 novemberében megkérte a kezét. 

Utoljára 2022-ben mutatkozott együtt Hudgens és Tisdale: ekkor volt közös barátnőjük, Sarah Hyland lánybúcsúja, amelyről fotót is posztoltak.  

Ashley azonban már nem volt jelen Vanessa tavalyi, Mexikóban tartott esküvőjén, és nemrég nagyon szűkszavúan nyilatkozott arról, most hogy is áll a barátságuk:

Már hosszú ideje nem találkoztunk. Nyilván ő is dolgozik, én is dolgozom. Van egy kislányom. Neki állása van. 

- jelentette ki Tisdale Andy Cohen műsorában. 

Márciusban aztán mindketten elárulták, hogy babát várnak: Vanessa az idei Oscar-gálán mutatta meg kerekedő pocakját, Ashley pedig Instagramon osztotta meg kicsivel később, hogy várandós. 

Pár napja Ashley egy rajongó megjegyzésére, aki azt vetette fel, "milyen menő, hogy egyszerre terhesek" udvariasan így válaszolt:

Nagyon menő! Igazán örülök Vanessának, és hogy új fejezet kezdődik az életében.

- mondta.

Embed from Getty Images

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek