Starity

Harry Styles inkább a zenei karrierjére koncentrál - elrettentette az egyik filmje körül zajló dráma

2024. május 29. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség ígéretes színészi karrier elé nézett, de inkább mégis a zenére koncentrál.

hirdetés

Harry Styles sorra utasítja el a szerepeket, pedig a Nincs baj, drágámban nyújtott alakítása után sokan úgy gondolták, végre szárnyra kapott a híresség színészi karrierje. De pont az ellenkezője történt: habár szakmailag elismerték és ajánlatokban nincs hiány, Harryt elrettentette a fent említett filmmel járó óriási dráma (a forgatás során jött össze Olivia Wilde-dal, aki épp szakított Jason Sudeikisszel, és a magánéletükről szóló hírektől volt hangos a sajtó.)

Harry életében első helyen a zene áll. Technikailag még most is nyitott a színészetre, kíváncsi rá, milyen ajánlatokat kap és szívesen megnézi a forgatókönyveket, ha érdekesnek tűnnek. De jelenleg nem mond igent semmire, és nem érdeklik a találkozók, amelyeknek segítségével előrébb lendülhetne a karrierje. 

- mondta a Life & Style forrása, aki szerint ez "többről szól, mint a pénz", mert Harrynek a legfontosabb a presztízs. 

Nehéz elhinni, hogy még mindig nem kapott egy igazi főszerepet egy nagy amerikai filmben: a Dunkirk és a Nincs baj, drágám mind több főszereplős film, az Eternalsben pedig csak rövid szerepet kapott. Így aztán a színészkarrierje jelenleg befejezetlen ügy. Úgy tűnik, hogy valami nagyon különlegesre vár, egy olyan rendezővel, akinek nem tud nemet mondani, mint például Christopher Nolannek a Dunkirkben. 

- mesélte. 

Így aztán Harry továbbra is a dalszerzést tartja legfontosabb feladatának, mert "a dráma és a fájdalom", ami a Nincs baj, drágámmal járt, nagyon visszahúzódóvá tette ezen a téren. 

Rájött, milyen illékony dolog a színészi siker. Nem kérdés, hogy a zene sokkal biztoságosabb terep Harry számára, és anyagilag is sokkal jobban megéri.

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek