Starity

Matt Smith emiatt aggódott, amikor elvállalta a Sárkányok háza című sorozatot

2024. május 31. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Matt Smith elmesélte, hogy eleinte nem volt benne teljesen biztos, hogy a Trónok harca után van értelme a Sárkányok háza sorozatnak.

hirdetés

Sokakat meglepett anno, hogy Matt Smith-t a Sárkányok háza sorozatban láthattuk, most kiderült, hogy neki is voltak kétsége afelől, hogy el kellene-e vállalnia a HBO sorozatának egyik főszerepét. 

A Sárkányok háza miatt kezdetben ambivalens érzései voltak, mivel attól tartott, hogy a sorozat nem ér fel a Trónok harcával.

A közönség megváltozott. Megváltozott a tévéfogyasztás módja. Láthatod, hogy egy piac telítődik és beborul, elavul... Az én aggodalmam az, hogy láttuk már ezt a történetet elmesélni. Ez volt az első dolog, amit mondtam... A lépték miatti valódi aggodalom volt: a közönség egyáltalán akarja majd?

Végül szerencsére elfogadta Daemon Targaryen szerepét. 

Elárulta azt is, hogy milyen lesz a második évad: 

Néhány nappal az 1. évad eseményei után kezdődik, minden seb friss... Azt hiszem, a tempó inkább az építő lendületet fogja éreztetni. Az 1. évadot nyaktörőnek éreztem, mert időintervallumokat ugrottunk, míg a 2. évad olyan érzés, mintha az 1. epizódban meggyújtanánk a gyújtózsinórt, és néznénk, ahogy leég - és egyes pontokon kis töltetek is felrobbannak.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek