Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya saját ügyvédet fogadott, hogy elhagyja a Pitt vezetéknevet

2024. június 02. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh Jolie a saját kezébe vette a neve kérdését, úgy döntött, hogy ügyvédet fogad, hogy elhagyhassa a Pitt nevet.

hirdetés

Újabb részletek derültek ki arról, hogy Angelina Jolie lánya, Shiloh elhagyja az apja, Brad Pitt vezetéknevét. A hét elején derült ki, hogy Shiloh jogi dokumentumokat nyújtott be, hogy eltávolítsa a „Pitt”-et a vezetéknevéből, ami azt mutatja a színész és gyermekei egyre inkább eltávolodnak egymástól.

Shiloh 2024. május 27-én nyújtotta be a dokumentumokat, azon a napon, amikor 18 éves lett. Mostantól „Shiloh Jolie” lesz a neve a „Shiloh Jolie-Pitt” helyett. 

Shiloh felbérelte a saját ügyvédjét, és maga fizette ki

- osztotta meg egy forrás az Entertainment Tonighttal, hozzátéve, hogy Jolie „nem beszélhet róla”. Egy másik forrás azt mondta a People-nek, hogy Jolie állításai szerint a névváltoztatás hátterében részben az áll, hogy Pitt bántalmazta a testvéreit.

Az egykori pár másik lányai, Zahara és Vivienne is elhagyta a „Pitt” vezetéknevet a nevéből, bár nem tudni, hogy megtették-e már a jogi lépéseket a névváltoztatáshoz.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek