Starity

Demi Lovato: "legyőzöttnek éreztem magam"

2024. június 04. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Demi Lovato megosztotta, hogy úgy érezte, vereséget szenvedett, amiért ötször is visszakerült a kórházba.

hirdetés

Demi Lovato június 3-án, hétfőn a The Center for Youth Mental Health jótékonysági rendezvényén beszélt az öt fekvőbeteg mentálhigiénés kezeléséről.

Ötször voltam fekvőbeteg-kezelésen, és minden egyes alkalommal, amikor visszamentem egy kezelőközpontba, legyőzöttnek éreztem magam

- osztotta meg.

Első kézből ismerem ezt az érzést, de azt hiszem, a remény akkor csillant fel, amikor elkezdtem belevágni a munkába, akár egy programról, vagy egy beszélgetésről volt szó a kezelőcsapataimmal

- osztotta meg Lovato.

A The Center For Youth Mental Health egy olyan intézmény, amely a szorongással és depresszióval küzdő fiatal felnőtteket segíti, a célja, hogy pozitív és egészségesebb életmód felé terelje őket.

Reménykedni kezdtem, amikor megtaláltam az örömöt az élet apró dolgaiban. És ez olyasmi volt, ami korábban annyira idegen volt a számomra, mert annyira hozzászoktam ahhoz, hogy nem láttam a reményt.

Lovato nyilvánosan beszélt a küzdelméről a függőséggel, 2018-ban túladagolta magát, ami majdnem az életébe került. Annak ellenére, hogy családja és barátai támogatták, az eseményen megosztotta:

Úgy éreztem, hogy elértem a mélypontot, és egyszerűen tudtam, hogy mit kell tennem, ami az volt, hogy a felépülésben gondolkodjak. És ez olyasmi volt, amit sokáig halogattam.

Bár az élete során sok mélyponton volt már túl, elmondta, hogy a múltbeli küzdelmei nem határozzák meg, hogy ki is ő valójában.

Csak akkor jöttem rá, hogy nem ez vagyok én, amikor először mentem kezelésre. Ez csak egy része annak, ami engem azzá tesz, ami vagyok, vagyis a küzdelmeim formáltak engem azzá, amit ma látsz, de azóta sem vált az identitásommá

- magyarázta Lovato. 

via Hollywood Life

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek