Starity

Halsey-nél rákot diagnosztizáltak

2024. június 05. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Halsey új dalából derült ki, hogy az énekesnő titokban megküzdött a rákkal.

hirdetés

Halsey június 4-én, kedden bepillantást engedett a magánéletébe. Kiderült, hogy súlyos betegséggek küzdött meg titokban. Bejelentette legújabb, The End című kislemezének megjelenését, amely az első szám az új albumáról, és amely a rák elleni küzdelemmel kapcsolatos útját mutatja be.

Hosszú történet röviden, szerencsés vagyok, hogy életben vagyok. Rövid történet, írtam miatta egy albumot. A The End cíművel kezdődik. Már elérhető

- írta Halsey a poszthoz, miközben megjelölte a Lupus Research Alliance-t és a Leukemia & Lymphoma Society-t, látszólag megerősítve a diagnózisát. A dalban utal a 2022-ben diagnosztizál Ehlers-Danlos-szindrómára, Sjögren-szindrómára, masztocita aktivációs szindrómára (MCAS) és a POTS-re (poszturális ortosztatikus tachykardia szindróma). A dalban azt énekli, hogy sérült áru, és méreg van az agyában és a vérében.

Halseya a „mérgezett vérrel” úgy tűnik, hogy leukémiára vagy limfómára utal, mivel a leukémia a Mayo Clinic szerint „a szervezet vérképző szöveteinek rákos megbetegedése, beleértve a csontvelőt és a nyirokrendszert”, míg a limfóma „a betegséggel küzdő, limfocitának nevezett vérsejt DNS-ében bekövetkező változásokkal kezdődik”. A dalból végül kiderül, hogy az orvosoknak sikerült segíteni rajta. 

via OK!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek