Starity

Miley Cyrus továbbra sem tudja lezárni Liam Hemsworth-szel való kapcsolatát

2024. június 05. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekesnőnek szüksége van a lezárásra: még mindig nem tudja elengedni az exét.

hirdetés

Miley Cyrus szíve még mindig nem gyógyult be, ha az exférjéről, Liam Hemsworth-ről van szó. Az énekesnő a Life & Style szerint továbbra is vágyik arra, hogy egyszer összeüljenek és megbeszéljék, hol rontották el a dolgokat, hogy utána békével elengedjék egymást. Liam azonban hallani sem akar erről. 

Miley-nak még mindig vannak sebei és nagyon szenvedett attól, ahogyan véget értek köztük a dolgok Liammel. Amikor szakítottak, azt gondolta, így lesz a legjobb, és hogy soha többé nem fog visszanézni. De azóta több év eltelt és be kellett vallania magának, hogy hiányzik neki. Meg van győződve róla, hogy ha egyszer leülnek és megbeszélik a dolgaikat, akkor képes lesz továbblépni. 

- mondta az illető. 

Embed from Getty Images

Az énekesnő váltig állítja, hogy nem akar újra összejönni Liammel, de szüksége van a lezárásra. 

Liam viszont azt mondja, ő már túl van a váláson, és nem szeretné megbolygatni a múltat. Nincs szüksége arra, hogy bármit is kibeszéljenek. Miley megszokta, hogy megkapja, amit akar, így aztán az őrületbe kergeti, hogy Liam nem hajlandó találkozni vele.

Az énekesnőt az is nagyon piszkálja, hogy exférje állítólag továbbra is jóban van a húgával, Noah-val, illetve az apjával, Billy Ray-jel. 

A két híresség 2018-ban házasodott össze, csaknem 10 évnyi randizás után (amelyben volt több szakítás is). A házasságuk azonban nem sokáig tartott: 2019 augusztusában bejelentették, szakítanak, majd egy évvel később hivatalosan is elváltak. Miley azonban azóta sem tud túllépni egykori szerelmén - még úgy sem, hogy azóta összejött Maxx Morandóval - Liamnek írta például a Flowers című szakítós dalát, amelyért idén Grammy-díjat kapott. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek