Starity

Újabb komoly jel utal arra, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck válni készül

2024. június 06. 07:07   |   Szerző: Four

A két híresség közös csodapalotájáról már felkerültek a fotók egy ingatlanközvetítő oldalra.

hirdetés

Ben Affleck és Jennifer Lopez eddig nem nagyon nyilatkozott a házasságukról, ám egyre több jel utal arra, hogy a végéhez közeledik a frigyük. 

A Daily Mail szerint a pár már árulja a közös, 60 millió dolláros otthonukat, amelyet tavaly vásároltak: új képek kerültek fel a házról egy ingatlanközvetítő oldalra, méghozzá június 1 és 5 között - ugyanakkor egyelőre "eladottként" látható az oldalon a villa. 

Lopez és Affleck tavaly májusban vásárolta a 60,85 millió dolláros csodapalotát, amely 17 hálószobával, 30 fürdőszobával, és 80 autónak elegendő parkolóhellyel rendelkezik. Emellett egyedi beltéri sportkomplexum, kosárlabdapálya, boxring, sportbár és medence is található a birtokon. 

Ráadásul kiemelten szeparált és privát a hegycsúcson elhelyezkedő villa, amelyet őrzött kapukon keresztül lehet csak megközelíteni. 

Jennifert nemrég egy barátjával látták, amint házakat nézett Beverly Hillsben, Affleck pedig már ki is költözött a közös otthonukból. 

Egy bennfentes szerint Lopez és Affleck továbbra sem tudták megoldani azokat a problémáikat, amelyek már a kétezres évek elején is éket vertek közéjük, Ben "nehezen viseli Jennifer életvitelét", és egyesek szerint volt feleségétől, Jennifer Garnertől kért érzelmi támogatást. 

Embed from Getty Images

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek