Starity

J.Lo megunta Ben Afflecket? Ez állhat a problémáik hátterében

2024. június 11. 05:05   |   Szerző: Four

A két híresség szerelme eleinte lángolt, de lehetséges, hogy Lopez megunta a férjét.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck rizikós házasságáról többféle elmélet is született, de a legtöbb ugyanazt hangsúlyozza: Afflecknek elege lett Lopez "díva viselkedéséből" és abból, hogy folyamatosan a reflektorfényben szeretne élni. 

Egy új forrás szerint azonban Jennifer volt az, aki behúzta a féket a házasságuk során, mert elege lett abból, hogy a színész "ellustult" az utóbbi időben. Sőt, az In Touch Weekly bennfentese egyenesen úgy fogalmazott, hogy Lopez szerint Ben "lusta és unalmas szerető", lett és hogy kihunytak köztük a szikrák. 

Ben múlt hónapban költözött ki a közös otthonukból, de a forrás szerint már jóval előbb elhidegültek egymástól:

Már hónapok óta a ház két külön felében aludtak, és a konszenzus az, hogy idén semmi intimitás nem volt köztük. 

- mesélte az illető. 

Embed from Getty Images

A páros 2021-ben, 20 év után jött össze újra, és 2022-ben végre összeházasodtak, miután 2003-ban napokkal az esküvő előtt lemondták a lagzit. 

Nyilván amikor újra összejöttek, akkor szikrázott köztük a levegő - Ben nem tudott betelni Jenniferrel, de most már bevallotta, hogy elvakította őt a vágy. A viták és a köztük lévő feszültség rányomta a bélyegét a kapcsolatukra. Ben belefáradt Jennifer díva viselkedésébe, a fizikai vonzalom pedig teljesen elmúlt köztük. 

- mondta, majd így folytatta:

J.Lo folymatos figyelmet igényel mindenkitől, és eleinte Ben ezt nagyon izgalmasnak találta. De aztán elkezdte kínosan érezni magát, amikor a barátai cikizték emiatt, és hiába próbált visszavenni a nyilvános csókokból és ölelésekből, Jennifer nagyon nem örült ennek. Eljutott arra a pontra, hogy elege lett a folyamatos kirakatszerepből. 

Az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Ben imád cigarettázni és gyorskajákat enni:

J.Lo híres arról, hogy nagyon fegyelmezett és egészségesen étkezik, és nagyon idegesítette Ben szokása. Elfogadta, de nem igazán tartotta vonzónak. 

Emellett korábban már írtunk róla, hogy Ben mindenbe beavatta exfeleségét, Jennifer Garnert, és sokszor tőle kért tanácsot, amit Lopez nagyon nehezen viselt. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek