Starity

Robert Pattinson már hónapokkal ezelőtt, titokban megházasodott

2024. június 06. 06:06   |   Szerző: Four

A színészről kiderült, hogy hónapokkal ezelőtt feleségül vette gyermeke anyját, Suki Waterhouse-t.

hirdetés
Robert Pattinson már hónapokkal ezelőtt, titokban megházasodott
Fotó: hu.depositphotos.com

Lehetséges, hogy Robert Pattinson és Suki Waterhouse nemrég lettek szülők - de az In Touch Weekly szerint már hónapokkal ezelőtt, titokban összeházasodtak. 

Robert lassan, de biztosan megváltozott, amióta összejött Sukival, és ez a változás most lett teljes. Ennek a kicsúcsosodása akkor történt, amikor komolyan eldöntötték, hogy családot alapítanak és együtt élik le az életüket. Hivatalos bejelentés ide vagy oda, Rob és Suki házaspár lett. 

- mesélte az illető, aki szerint a pár minden pillanatát együtt tölti, Rob pedig "állandóan a feleségeként" hivatkozik Sukira. 

Pattinsonék híresek arról, hogy nagyon privátan kezelik a magánéletüket: 2018 táján jöttek össze, de csak évekkel később jelentek meg először együtt egy hivatalos eseményen. 

A ceremónia valószínűleg nagyon szűk körben zajlott, idén, év elején történt, amennyire én tudom. Az esküvői hercehurca nem volt túl fontos nekik. És most már szerető szülők, Rob pedig megtalálta az életcélját. Nagyon jó passzban van ahhoz képest a sodródó hajóhoz képest, aki kilenc-tíz évvel ezelőtt volt. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

A forrás szerint a pár egyáltalán nem tartja sürgősnek, hogy megosszák az életük alakulását a raongóikkal, de ha megfelelőnek látják a pillanatot, akkor az is megtörténik. Rob pedig "sokkal komolyabb ember lett", és már nincsenek "ambivalens érzései a hollywoodi karrierjével kapcsolatban."

Rob eltökélte, hogy tiszteletbeli tagja lesz a szakmának, és a Batman ellenére érdeklik a nagy, komoly projektek. Sukinak ugyanígy nagyot lendült a zenei és színészi karrierje a tavalyi évben. És mindketten régóta tervezték a családalapítást. Ez úgy hangzik, mint egy boldog befejezés, de valójában csak most kezdődik a pár élete. Még mindig van nagyjából egy évük lazítani, aztán Robnak vissza kell térnie forgatni az új Batman-filmet.

- mondta. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek