Starity

Matty Healy nevetségesnek tartja Taylor Swift új lemezét

2024. június 10. 13:01   |   Szerző: Four

Az énekes csak pár hétig randizott Taylorral, de így is bőven születtek róla dalok.

hirdetés

Habár Taylor Swift és Matty Healy csak pár hétig randizott tavaly, a zenész így is jócskán adott inspirációt az énekesnő áprilisban megjelent szakítás albumához, a The Tortured Poets Departmenthez. 

Sőt, egyesek szerint nem is Joe Alwyn - akivel tavaly, 6 év után szakított Swift - törte össze igazán Taylor szívét, hanem Healy, akiről azt hitte, komolyabban gondolja a kapcsolatukat. 

Healy egyik ismerőse most elárulta, a zenész egyáltalán nem számított rá, hogy ennyi dal fog születni róla, mert "nem is volt olyan komoly" a szerelmük. 

Matty imádja, hogy mekkora figyelmet kapott az album miatt, ugyanakkor nevetségesnek tartja az egészet, mert egy pillanatig sem volt komoly a kapcsolatuk. 

- mondta az illető, aki szerint eléggé meglepte Mattyt, hogy Taylor "esküvőről", illetve "babakocsiról" írt a róla szóló dalokban, mert "ilyen sosem hangzott el köztük."

Swift nem árulta el, hogy pontosan melyik számokat írta Healyről, a rajongói szerint azonban a "But Daddy I Love Him" és a "Down Bad" című dalokat biztosan ő ihlette. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek