Starity

Egy talkshow műsorvezetője szerint J.Lo nagyon kellemetlen vendég volt

2024. június 10. 13:01   |   Szerző: Four

Meghan McCain szerint Jennifer Lopez elviselhetetlen vendég volt a The View-ban.

hirdetés

Újabb kellemetlen hír érkezett Jennifer Lopezről: a színész-énekesnőről, akinek sokak szerint meredek lejtmenetbe indult a karrierje, a The View egykori műsorvezetője, Meghan McCain mondta el a negatív tapasztalatait. 

A híresség szerint Lopez "mélységesen kellemetlen" volt a The View vendégeként:

Nekem is hasonlóan negatív élményeim vannak vele. Rosszul érzem magam, mert szerintem eljutottunk oda, hogy már egyenesen piszkálják J.Lo-t az emberek. Szimplán nagyon kellemetlen személyiség. Óriási sleppel érkezett a The View-ba, Kim Kardashian és az elnök is eltörpült mellette ebből a szempontból. Nem igazán értettem, miért van erre szükség. 

- mondta a podcastjében, majd felidézett egy másik alkalmat is, állítása szerint Lopez arra utasította az egyik alkalmazottját, hogy körfénnyel a kezében álljon, míg a backstage-ben megigazították sminkjét. 

Akkoriban műsorvezető voltam a The View-ban, és egyáltalán nem volt kedves. Nem is kell, hogy az ember örökké kedves legyen, de nagyon meglepett, hogy hozzá képest Kim Kardashian nem is lehetett volna ennél udvariasabb. Egy 10 perces beszélgetés erejéig vagy a műsor vendége... szerintem ilyenkor ha mást nem tudsz, akkor legalább színleld, hogy kedves vagy. 

- mondta. 

McCain hozzátette, szerint Lopez állt annak a hátterében, hogy a TikTok minden előzmény nélkül levetette az egyik videóját, amelyben a híresség kellemetlen viselkedéséről beszélt - majd amikor megfellebezték a döntést, újra felkerülhetett a felvétel. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek