Starity

Ezért nem lépett apja nyomdokaiba Brooklyn Beckham

2024. június 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

David és Victoria legidősebb fia sokáig készült focista karrierjére, ám végül mégis elengedte ezt az álmot.

hirdetés

Évekkel ezelőtt sokan azt gondolták, hogy ha valaki, akkor a legidősebb Beckham-fiú, Brooklyn lesz az, aki híres édesapja, David Beckham nyomdokaiba lép és focistaként bebizonyítja, hogy az alma bizony nem esik messze a fájától. Sokáig erre a karrierre készült a fiú, de sokak megdöbbenésére kifarolt belőle és előbb a fotózás, később pedig a modellkedés irányába fordult.

Mindig is a foci volt az én utam. Sokáig játszottam. Nagyon szerettem. Egyszerűen nem volt megfelelő fejem hozzá. Különösen, amikor egy olyan apa mellett nősz fel, mint én, mindenki azt sulykolja beléd, hogy A legidősebb fiú tuti, hogy futballista lesz!. Imádtam! Nagyon-nagyon-nagyon szerettem és most nagyon hiányzik

– magyarázta Brooklyn az InStyle-nak.

A szüleimet sosem érdekelte, hogy mit csináltam vagy mit akartam csinálni. Mindig azt mondták nekem, hogy Amíg alázatos vagy, keményen dolgozol és odateszed magam abban, amit csinálsz, addig minden rendben van. Csinálj, amit akarsz, az a fő, hogy próbálj meg a legjobb lenni abban, amit választasz magadnak!. [...] Nem tehetek arról, hogy hova születtem. Kívánni sem kívánhatnék jobb szülőket, és igyekszem keményen dolgozni azon, hogy a saját erőmből szerezzek nevet magamnak. Ez minden, amit mondhatok.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek