Starity

Jennifer Garner új szerelmét nagyon idegesíti, hogy Ben Affleck folyton a színésznőtől kér tanácsot

2024. június 18. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő szeretne mindenben segíteni az exének, John Miller azonban ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel.

hirdetés
Jennifer Garner új szerelmét nagyon idegesíti, hogy Ben Affleck folyton a színésznőtől kér tanácsot
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Lopezen kívül van még egy ember, aki nem igazán örül annak, hogy Jennifer Garner mindenben segít Ben Afflecknek, amiben csak tud: John Miller, Garner szerelme nem nézi jó szemmel, hogy a színésznő továbbra is erőn felül támogatja Bent, és próbálja helyrehozni J.Lo és Affleck kapcsolatát. 

Hát persze, hogy zavarja Johnt, hogy Jen ennyire ráfókuszált arra, hogy segítsen Bennek. John együttérez Bennel, de ez nem jelenti azt, hogy Jennek kellene megoldania az exférje jelenlegi házasságát. Ennek így semmi értelme. 

- mondta a Daily Mail forrása. 

Jen egy nagyon gondoskodó nő és anya, és szimplán mély barátság van közte és Ben között. John nagyon szeretné, hogy Ben házassága rendbe jöjjön, de szerinte nem Jen feladata, hogy bébiszittert játsszon. Bennek és a feleségének kell megoldania a saját problémáikat, ez nem Jen felelőssége, és ezt meg is mondta neki. 

- tette hozzá az illető. 

Garner azonban az ismerősei szerint a természetéből fakadóan nagyon segítőkész, és mivel a gyerekei apjáról van szó, mindent megtesz azért, hogy Ben életében a helyére kerüljenek a dolgok. 

Lopez és Affleck kapcsolatáról májusban röppent fel a hír, hogy valami nem kerek köztük, majd egyre egyértelműbbé vált, hogy a házasságuk mélypontra került: Ben kiköltözött a közös otthonukból, és az ismerősei szerint "két év házasság után észhez tért" és legszívesebben minél előbb elválna. 

Mindeközben pedig úgy tudni, hogy Jennifer Garner épp megállapodni készül, ismerősei szerint ugyanis Miller pár éve megkérte a kezét, és hamarosan összekötik az életüket. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek