Starity

Bilincsben vitték el Justin Timberlake-et: ezt lehet tudni a letartóztatásáról

2024. június 19. 07:07   |   Szerző: Four

Az énekes kínos helyzetbe került: hétfőn letartóztatták ittas vezetés miatt.

hirdetés

Megbilincselve kísérték át kedden reggel Justin Timberlake-et a Sag Harbour-beli rendőrkapitányságról a bíróságra, miután tegnap megírtuk, hogy letartóztatták. A színész a Daily Mail fotóin látható, amint fekete pólóban és kék farmerben, bilinccsel a kezén sétál a rendőrök mellett. 

Mindez azt követően történt, hogy hétfő éjszaka letartóztatták a sztárt, aki részegen ült autóba, nem állt meg egy stoptáblánál és kitért a sávjából ezek után pedig visszautasította, hogy megfújja a szondát.

A Page Six szerint a rendőr, aki megállította Timberlake-et, olyan fiatal volt, hogy fogalma sem volt róla, ki a sztár, Justin pedig kijelentette, "ez tönkre fogja tenni a turnét" - utalva arra, hogy épp a koncertturnéja közepén tart. 

Úriember volt. Nem volt egyáltalán nagyképű. Visszautasította a szondát, de ez jogában állt. 

- nyilatkozta egy másik forrás. 

A People magazin szerint Timberlake-nek "üveges volt a tekintete, bevérzett a szeme, és erős alkoholszag áradt belőle, lassan beszélt és képtelen volt koncentrálni, rendesen járni, illetve nem ment át a józansági teszteken."

Ezt követően a Sag Harbor-beli rendőrkapitányságra szállították, ahol rabosították, és állítólag a zenész visszautasította, hogy megvizsgálják a véralkoholszintjét. 

Az énekes kedden reggel szabadult, és úgy tudni, New Yorkban felfüggesztik a jogosítványát, illetve júliusban vissza kell térnie a bíróságra. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek