Starity

Billy Ray Cyrus szerint az exe levélben könyörgött neki, hogy fogadja vissza

2024. június 19. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség válása minden jel szerint nagyon elmérgesedett, durva vádakat hoztak fel egymás ellen.

hirdetés
Billy Ray Cyrus szerint az exe levélben könyörgött neki, hogy fogadja vissza
Fotó: billyraycyrus/Instagram

Több aggasztó dolog is kiderült azóta, hogy Billy Ray Cyrus alig 7 hónap házasság után beadta a válókeresetet. Cyrus elmondása szerint az exe majdnem 100 ezer dollár értékben vett le pénzt a bankszámlájáról az engedélye nélkül, és ezért ideiglenes távoltartási végzést kért az énekesnő ellen. 

Firerose erre úgy reagált, hogy hivatalos panaszt tett Cyrus ellen, amelyben azt állította, az exe erőszakos volt vele, és egy nappal a nagyműtéte előtt adta oda neki a válási papírokat. 

Rövidesen megérkezett Billy Ray ügyvédeinek válasza, mely szerint azért is "gyanús és zavaros" Firerose vádja, mert pár nappal a válókereset benyújtása után levélben illetve üzenetben könyörgütt a zenésznek, hogy fogadja vissza. 

Állítólag ezt kérte a kézzel írott levelében az énekesnő:

Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire hiányzol, Bébi. Kérlek, oldjuk meg ezt, és érjük el, hogy ez a pokoli élmény csakis közelebb hozzon minket egymáshoz. Szükségem van rád. Szeretlek. Sajnálom. 

Majd egy szintén általa írt üzenetben tovább könyörgött Cyrus szerint:

Hallgatok rád, bébi. Szeretlek. Nem akarok egy olyan háborút vívni veled, amelyben külön oldalon állunk és senki sem nyer. Azt fogom tenni, amit mondasz nekem, mert azt ígérted, beszélhetünk, ha elmentem és bízom benned. Az egész lelkemmel imádkozom, hogy ma újra rátaláljunk egymásra. Teljesen elvesztem és jobban hiányzol, mint ahogy azt szavakkal kifejezhetném. (...) Több mint 4 éve 24/7 te vagy a legjobb barátom. Borzasztóan hiányzol. Összetört a szívem, és szükségem van a legjobb barátomra, jobban mint valaha. 

- írta, és hozzátette, napok alatt több kilót fogyott, mert nem tud enni a problémáik miatt. 

 

Az üzeneteken kívül az is kiderült, miért tartja csalónak Firerose-t Cyrus: a zenész elmondása szerint a lány hazudott neki, arról, hogy sosem volt még házas, és hogy a "Hodges" az apja és nem a korábbi férje vezetékneve.

Billy Ray szerint Firerose csak arra pályázott, hogy megszerezze a "Cyrus" vezetéknevet (amelyet egyébként máig használ). Sőt, a zenész egyenesen azt állította, hogy exfelesége elidegenítette a lányaitól, és legalább az egyikük hívásait blokkolta a telefonján. (Feltehetően itt Miley-ra utalt, akivel már egy ideje úgy tudni, hogy nincs beszélőviszonyban.)

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek