Starity

Firerose azt állítja, nagyműtétre várt, Billy Ray Cyrus pedig egy nappal a beavatkozás előtt adta be a válókeresetet

2024. június 19. 13:01   |   Szerző: Four

A lány elmondása szerint nagyon komoly műtétre készült, amikor Billy Ray elhagyta.

hirdetés

Billy Ray Cyrus és Firerose házassága a lehető legcsúnyábban ér véget: azután, hogy Cyrus csalásra hivatkozva érvényteleníttetné a frigyet, Firerose hivatalos panaszt nyútott be a zenész ellen, és kijelentette, Cyrus erőszakos volt vele, illetve egy nappal a komoly műtétje előtt adta át neki a válási papírokat, amit nagyon nehezen emésztett meg. 

A panasz szerint az énekesnőt május 24-ére írták ki emlőeltávolító műtétre, miután 2020-ban megállapították, hogy hordozza a mellrákért felelős génmutációt. Firerose szerint Billy Ray május 23-án adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, és az énekesnő kijelentette, az ezt megelőző pár napban káoszba fulladt az élete, mert a zenész "érzelmi és pszichológiai börtönben tartotta".

Amikor a feleség felhívta a figyelmet bizonyos problémáira, a férj gyakran "önző ki**ott ku***ának nevezte", és rendszeresen azzal zaklatta, hogy csak kihasználja őt. Ahogy közeledett a feleség nagyműtétje, érthető módon félt elmenni vagy bármilyen segítséget kérni, mert attól tartott, hogy a férj beleavatkozik a műtétbe vagy a hosszas felépülésébe."

- olvasható Firerose panaszában. 

Embed from Getty Images

A dokumentumok szerint a tavaly októberben kötött házasságukat követően Billy Ray fizette Firerose egészségbiztosítását, illetve "felkészült arra", hogy bármilyen más beavatkozást álljon, ami nem volt része a biztosításának. Firerose szerint azonban ahogy közeledett a műtét napja, Billy Ray testvére és sógornője megkísérelték őt kidobni a közös otthonukból, és órákon át dörömböltek a hálószobája ajtaján. 

A feleség a férje ígéretére hagyatkozott, mely szerint ő fogja állni a műtét költségeit, ám a férj később visszavonta ezt az ígéretet. A műtét napján ehelyett a feleség otthont keresett magának, miközben komoly érzelmi nyomás alatt volt.

- írta Firerose ügyvédje. 

Billy Ray szerint Firerose engedély nélkül közel 100 ezer dollárnyi összeget vett le az ő bankszámlájáról, ezt követően a zenész távoltartási végzést kért exe ellen. 

Az énekesnő ügyvédje szerint viszont Firerose nem követett el csalást, csupán a házasság során kötött egyezség alapján élte az életét, mely szerint Billy Ray a hivatalos válásig nem függetlenedhet anyagilag a lánytól. 

A zenész ügyvédje szerint azért is összezavaróak Firerose vádjai, mert a válókereset beadása után az énekesnő levélben illetve üzenetben könyörgött Billy Raynek, hogy ne hagyja el. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek