Starity

Egyvalaki örül Taylor Swift és Billie Eilish botrányának: Kim Kardashian

2024. június 20. 20:08   |   Szerző: Four

Kardashian és Swift között évtizedes ellentét van, és ezek után se valószínű, hogy kibékülnek.

hirdetés

Kim Kardashian lehet a nevető harmadik Taylor Swift és Billie Eilish viszályában: a két énekesnőről már egy ideje több olyan hír is érkezett, hogy nem igazán baráti a viszonyuk.

Egyesek szerint Taylor szabotálta Eilish új albumát azzal, hogy egy nappal a premierje előtt adta ki a The Tortured Poets Department új változatait. Billie ezek után sokak szerint Taylornak címezte azt a kijelentését, mely szerint értelmetlen 3 órás koncerteket adni, és ilyesmire ő sem lenne kíváncsi, még ha a kedvenc előadóját láthatná, akkor sem. (Taylor fellépései általában körülbelül három óráig tartanak.)

Kim, aki mondhatni Taylor ősellensége, a tenyerét dörzsölve nézi, hogy az énekesnőnek van egy elég fajsúlyos riválisa a szakmában Billie személyében. 

Kim és Billie titokban már egy ideje beszélnek, nagy rajongója a zenéjének, Justin Bieber révén ismerik egymást. Amint Kim meghallotta, hogy dráma van Taylor és Billie között, rögtön felajánlotta utóbbinak a támogatását. 

- árulta el a Life & Style bennfentese. 

Billie ismerősei szerint az énekesnő nem akar nyíltan vitázni Taylorral, de nagyon nem esik jól neki, hogy Swift rajongói folyamatosan támadják online. 

A bennfentes szerint Kim titokban nagyon örül a helyzetnek, mert szerinte "ez is bizonyítja, hogy Taylor tud nagyon utálatos lenni, és egyáltalán nem az a tökéletes angyal, akinek az emberek hiszik."

Kim szereti forgatni a lapjait, ha Taylorról van szó. Az utóbbi időben nem nagyon adott hangot az ellenérzéseinek, mert tartott a rajongói haragjától. De ha rá tudja venni Billie-t arra, hogy harcoljanak együtt, akkor az már teljesen más történet. Az egyik legnépszerűbb és legismertebb előadót tudná maga mellett. Kim nem szeretne nyomást gyakorolni Billie-re, de egyértelműen van egy terve, és úgy látja, így végre elérheti, hogy ő legyen az, aki utoljára nevet. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek