Starity

Szeretet a pénz felett: Robert Pattinson lemondta a filmjeit, most inkább az apaságra koncentrál

2024. június 21. 18:06   |   Szerző: Four

A színész több szerepajánlatot is visszautasított, mert most a családjával akar lenni.

hirdetés
Szeretet a pénz felett: Robert Pattinson lemondta a filmjeit, most inkább az apaságra koncentrál
Fotó: hu.depositphotos.com

Mindennél jobban élvezi ezt az időszakot Robert Pattinson: a színésznek nemrég született meg az első gyermeke, és ismerősei szerint sorra mondja le a projektjeit, hogy otthon lehessen a családjával. 

Az apaság azt jelenti Rob számára, hogy most behúzta a féket szó szerint minden projektjével, még a Batman-filmsorozattal kapcsolatban is, hogy a családjával lehessen. 

- mesélte egy ismerőse. 

Hollywoodban ez elképesztően ritka, főleg olyasvalaki esetében, aki most nagyon felkapott, mint Rob. De elkötelezte magát Suki és az apaság mellett. 

- tette hozzá az illető, majd így folytatta:

Robot soha nem motiválta a pénz. Mindent megváltoztatott benne, hogy apa lett, és most teljesen átadta magát a felelősségnek, hogy otthon legyen a babával. Senki és semmi nem tántoríthatja el ettől, főleg nem a zsíros csekkek, amiket a Batman sikerének köszönhet. Jövő januárig lemondta az összes projektjét, és még soha nem volt ennyire boldog. 

Úgy tudni, hogy titokban össze is házasodott Suki Waterhouse-szal, aki tavaly jelentette be egy fellépése során, hogy babát vár, majd márciusban derült ki, hogy megszületett a gyermeke. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek