Starity

Vilmos herceg elvitte a gyerekeit Taylor Swift londoni koncertjére

2024. június 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A herceg szeretett volna a gyermekeivel osztozni különleges születésnapi ajándékán.

hirdetés

Vilmos herceg tegnap, június 21-én ünnepelte 42. születésnapját, mely jeles alkalomból elvitte gyermekeit, a 10 éves György herceget és a 9 éves Sarolta hercegnőt Taylor Swift Wembley Stadium-beli fellépésére Londonban. A hírt a királyi család sajtóképviselője, Roya Nikkhah megerősítette az E! Online-nak.

Noha Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné távol maradt az eseményről, szívet melengető bejegyzésben köszöntötte férjét annak születésnapján.

Isten éltessen sokáig, Papa! Mindannyian nagyon szeretünk Téged! Cx

– írta a hercegné a lent látható poszt mellé az Instagramon.

Mind Taylor, mind Vilmos herceg közzétett egy-egy közös felvételt a nagy találkozásról a közösségi médiában, noha nem ez volt az első alkalom, hogy összefutottak. 2013-ban mindketten megjelentek egy jótékonysági rendezvényen és Jon Bon Jovival közösen léptek színpadra, miközben a rocksztár a Livin' on a Prayer című slágerét adta elő.

Érdekesség, hogy nem a királyi család tagjai voltak az egyedüli hírességek a popsztár londoni fellépésén – Taylor kedvese, Travis Kelce is jelen volt, de tiszteletét tette még Nicola Coughlan, Leslie Mann, Salma Hayek, Stella McCartney és Cara Delevingne is.

via E! Online, JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek