Starity

Ki ez a pasi? Titokzatos idegennel romantikázik Avril Lavigne Olaszországban – lesifotók!

2024. június 22. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

A szemfüles paparazzók előtt semmi sem maradhat rejtve. A Bite Me énekesnőjét a comói-tónál csípték el a fotósok.

hirdetés

Avril Lavigne nem szingli többé! Legalábbis nagyon úgy fest, ugyanis a 39 éves énekesnő egy titokzatos úriemberrel romantikázott egy olaszországi hajókiránduláson csütörtök délután, amit a lesifotósoknak sikerült is megörökítenie.

A további lesifotókért kattints ide!

Az ártatlan turbékolás annak ellenére sem maradhatott titokban, hogy Avril baseballsapkával és napszemüveggel próbálta elfedni személyazonosságát. Az azonban biztos, hogy a kapcsolat egyre intimebb az énekesnő és újdonsült kedvese között, ha már ilyen bátran csókolóznak a nyilvánosság előtt. Kettejük randijára egyébként körülbelül egy évvel azután került sor, hogy Avril búcsút intett Tygának alig négyhónapnyi randevúzás után.

Az énekesnő magánélete különben mindig is zűrös volt. 2006-ban ment hozzá a Sum41 frontemberéhez, Deryck Whibley-hez, akitől 2010-ben választotta el a bíróság, egy évvel azután, hogy Avril kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. (Ők ketten nemrég együtt léptek fel, mivel a barátság a szakításuk után is megmaradt.) A válás ellenére Avril továbbra is hitt a házasság intézményében, ezért 2013-ban, egyévnyi randizás után a Nickelback énekesének, Chad Kroegernek fogadott örök hűséget, ám az „örökké” csupán két évig tartott – 2015-ben elváltak. Avril később a milliomos Phillip Sarofimmal, majd Pete Jonasszal randizott, végül egy újabb zenész, Mod Sun oldalán állapodott meg, aki egy évvel később megkérte a kezét. Az esküvőjük előtt nem sokkal, 2023 februárjában szakított a férfival, akit Tygára cserélt. Vajon ezúttal tényleg megtalálja az igazit Avril?

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek