Starity

Billy Ray Cyrus szerint nem ő, hanem az exe volt az erőszakos a házasságuk során

2024. június 26. 20:08   |   Szerző: Four

Annyira elmérgesedett köztük a válás, hogy folyamatosan megy az adok-kapok.

hirdetés

Újabb vád érkezett Billy Ray Cyrustól a válási ügye kapcsán: a zenészt nemrég azzal vádolta exe, Firerose, hogy erőszakos volt vele - Cyrus azonban most azt álllítja, pont, hogy az énekesnő volt az abuzív a kapcsolatban. 

A hivatalos dokumentumok szerint Cyrus kijelentette, hogy Firerose nem csak verbálisan és érzelmileg, de fizikailag is erőszakos volt vele. 

A country sztár szerint a 35 éves énekesnő megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha megpróbál tőle elválni, azzal, hogy kijelenti, az emlőeltávolító műtétje miatt döntött Cyrus a szakítás mellett. 

A zenész szerint ő és Firerose röviddel a válókereset beadása előtt nagyon összevesztek egy orvosi vizsgálat során, amely a fent említett komoly műtétet előzte meg. Cyrus szerint az orvos "nem értette Firerose vezetéknevét", és ő ekkor tudta meg, hogy a felesége "hazudott neki a korábbi házasságáról."

Billy Rayról nemrég derült ki, hogy 7 hónap házasság után beadta a válókeresetet, elmondása szerint azért, mert exe több dologban is átverte, és majdnem 100 ezer dollárt vett le engedély nélkül a bankszámlájáról. Az énekesnő ezután hivatalosan panaszt tett az exe ellen, és kijelentette, Billy Ray erőszakos volt vele, illetve, hogy a zenész közvetlenül a nagyműtétje előtt adta be a válókeresetet. Cyrus ezt azzal cáfolta, hogy exe levélben illetve üzenetben is könyörgött neki, hogy fogadja vissza. 

Most az énekes azon van, hogy minél előbb kibéküljön Miley-val, mert elmondása szerint Firerose volt az oka annak, hogy eltávolodott a lányaitól. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek