Starity

Cara Delevingne megelőzheti Blake Lively-t és Gigi Hadidot: ő lehet Taylor Swift esküvői tanúja

2024. június 27. 06:06   |   Szerző: Four

Elsők között van Taylor barátnői között, és esélyes, hogy végül ő lesz a tanú.

hirdetés

Habár Travis Kelce úgy tudni, még nem kérte meg Taylor Swift kezét, de mint kiderült, már most nagy verseny van Swift barátnői között, hogy vajon majd kit jelöl ki az énekesnő a tanújának. A Life & Style forrása szerint Cara Delevingne-nek nagy esélye van rá, mert az utóbbi időben sülve-főve együtt van az énekesnővel. 

Taylor imádja Carát. Ő volt az egyike azoknak, akik tényleg szorítottak Carának, mikor nehéz időszakon ment keresztül, és ezt Cara sosem felejtette el. Mindketten nagyon tisztelik egymást, Cara felnéz Taylorra és csodálja, hogy ennyi mindent elért. 

- mondta a forrás, aki szerint volt idő, amikor a modell és az énekesnő nem nagyon találkozott, de most újra a régi a barátságuk. 

Akárhányszor megemlítik Carát, Taylor nem győzi dicsérni, és mindig mondja, hogy a világon az egyik kedvenc embere. Szerinte sokkal mélyérzésűbb, mint azt az emberek hiszik róla, és imádja, hogy a legegyszerűbb dolgokat szórakoztatóvá teszi. 

- tette hozzá. 

Így aztán nem véletlen, hogy Blake Lively-t és Gigi Hadidot is megelőzve Cara lehet Taylor tanúja, ha esküvőre kerül a sor:

Taylor nagy döntés előtt áll, ami a tanú kiválasztását illeti. Mindenki azt gondolja, hogy Blake Lively les az, de ahogy most alakulnak a dolgok, Cara az elsőszámú esélyes. A tanú egyik legfontosabb feladata, hogy megszervezze a lánybúcsút, és megnyugtassa Taylort a nagy napon - erre nincs megfelelőbb személy, mint Cara. Travistől okos döntés lenne, ha összebarátkozna Carával, mert Taylor sokszor kér tőle tanácsot. Ha Cara Travis oldalán áll, akkor nem jár rosszul.

- állította a bennfentes. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek