Starity

Kirepült a lánya a fészekből, Katie Holmes készen áll élete új fejezetére

2024. június 27. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő életében nagy változás történt, leérettségizett a lánya, ő pedig új fejezetet nyithat.

hirdetés

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri már 18 éves, és nemrég ballagott el New York egyik előkelő iskolájából, a LaGuardia High Schoolból, amelynek diákja többek között Jennifer Aniston és Timothée Chalamet volt. Suri egy osztálytársa TikTokjában elárulta, hogy Pennsylvaniába megy egyetemre, így aztán elköltözik New York-i, édesanyjával közös otthonukból. 

Holmes 12 évvel azután, hogy elvált Tom Cruise-tól és megmenekült a sokak szerint abuzív házasságból, most új fejezetet nyit az életében.

Nehéz dolgokon ment keresztül. A Tom-dráma sok éve történt, de nagyon hosszú ideig az árnyékában volt. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Az, hogy a lánya 18 éves lett, segített neki a gyógyulási folyamatban. A forrás szerint Katie úgy érzi, "sikeresen felnevelte a lányát úgy, ahogy szerette volna. Katie és Suri mindketten nagyon erős nők."

A színésznő pedig minden erejével belevetette magát a munkába: nemrég elárulta, hogy színdarabban fog szerepelni, szeretne filmet rendezni, illetve tervezgeti egy szépségápolási márka alapítását. Sőt, nyár elején piacra dobta az első ruhakollekcióját a francia A.P.C. márkával együttműködve. 

Suri ugyan hatórányi autóútra lesz tőle, amint megkezdi az egyetemi tanulmányait, de Katie bízik abban, hogy helyesen nevelte fel a lányát, illetve nagyon közel állnak egymáshoz, és azt reméli, gyakran keresik majd egymást. Ő pedig telerakta a naptárát különböző projektekkel, hogy ne azon aggódjon folyton, vajon mi történik épp a csemetéjével. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek