Starity

Nicole Scherzinger elárulta, hogy nagyon nehéz volt a Pussycat Dolls tagjának lenni

Tegnapelőtt, 12:27   |   Szerző: SzilviD

Nicole Scherzinger visszatekint azokra az időkre, amikor a The Pussycat Dolls tagja volt.

hirdetés

Nicole Scherzinger arról beszélt, hogy mennyire nehéz és megterhelő volt The Pussycat Dolls tagjának lenni. Az énekesnő 2003-tól 2010-ig, majd 2019-től 2021-ig volt a lánybanda tagja.

Nagyon büszke vagyok a zenére, amit a Dolls csinált, és nagyon büszke vagyok arra a kis nyomra, amit a csoportunkkal hagytunk. De nagyon nehéz volt, mert közben nagyon sokat tanultam magamról

- mesélte. 

Scherzinger a stressz nagy részét a kimerítő napirendnek tulajdonította, amelyet neki és csoporttársainak el kellett viselniük.

Nagyon nehéz időszak volt, küzdöttünk és küzdöttünk a saját démonainkkal és problémáinkkal, és állandóan úton voltunk, és soha nem engedtek alvást a napirendünkbe. Ez egy katasztrófa receptje volt, hogy őszinte legyek veled

- magyarázta a The Times újságírójának.

A továbbiakban elmondta, hogy az a fajta munkarend, amivel a Pussycat Dollsnak akkoriban szembe kellett néznie, ma már nem létezhetne.

Akkor még úgy volt, hogy 'addig dolgoztatjuk őket, amíg el nem ájulnak'. Nehéz volt aludnom. Mindig is alvásproblémáim voltak.

Scherzinger azt is elmondta, hogy a csoportban töltött idő felerősítette a testével kapcsolatos bizonytalanságát.

A táncos teste a hangszer, gyönyörű. De én először énekesnő voltam. Kezdetben nehéz volt számomra, mert nem éreztem jól magam a bőrömben.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek