Starity

Adam Levine és Behati Prinsloo két éve kis híján elvált - most óriási bulit csaptak a 10. házassági évfordulójukon

2024. július 24. 15:03   |   Szerző: Four

A Maroon 5 énekese hűtlenségi botrányba keveredett, miközben a felesége a harmadik gyermeküket várta.

hirdetés

Úgy tűnik, szent a béke Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo között, sőt, olyannyira sikerült túllépniük az énekes hűtlenségi botrányán, hogy idén óriási partit rendeztek a 10. házassági évfordulójuk alkalmából. 

A Maroon 5 énekeséről 2022-ben egy Sumner Stroh nevű influenszer TikTokon árulta el, hogy viszonyt folytattak körülbelül egy évig, ráadásul a lány elmondása szerint Levine odáig elment, hogy kijelentette, szívesen nevezné a születendő gyermekét is Sumnernek. Utána több lány is előállt azzal, hogy velük levelezett a sztár, sőt, egykori jógaoktatója is beszámolt a negatív tapasztalatairól. 

Az esetből hatalmas botrány kerekedett, és egy ideig kérdéses volt, hogy Prinsloo és Levine együtt maradnak-e. De a modell végül megbocsátott a zenésznek, aki előtte hosszú posztban írt a hűtlenségéről. 

Levine-ék július 20-án a 150 legközelebbi barátjukkal partiztak a mexikói San José del Cabóban, és állítólaga a Sublime with Rome is fellépett az összejövetelen (az együttes zenélt az esküvőjükön is). 

A modell és a zenész három közös gyermeket nevel: a 7 éves Dusty Rose-t, a 6 éves Gio Grace, és a tavaly született kisfiút, akinek nem árulták el a nevét. 

Embed from Getty Images

via People

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek