Starity

J.Lo nem adja fel: továbbra is viseli a Ben Afflecktől kapott jegygyűrűjét

2024. augusztus 05. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség ismét nyilvános eseményen mutatkozott, és most is viselte a gyűrűt.

hirdetés

Jennifer Lopez utóbbi időben többször is a Ben Afflecktől kapott zöld gyémántgyűrűvel mutatkozott, mint például múlt csütörtökön, amikor épp New Yorkban fotózták (ide kattintva láthatók a paparazzifotók). 

A színész-énekesnő a "Cats: The Jellicle Ball" premier előtti bemutatójára igyekezett egy romantikus, virágos ruhában és mint mindig, most is a nyomába szegődtek a paparazzik és lefotózták az outfitjét. 

Úgy tűnik, Lopez a magánéleti botránya kirobbanása óta kínosan ügyel arra, hogy minél több vidám fotó készüljön róla, és minden jel szerint szeretné azt mutatni a rajongóinak, hogy nagyon boldog. Az 55. születésnapját például nagy vendégsereggel ünnepelte, és a tematikát a Bridgerton című sorozat ihlette, a különleges napról pedig videót posztolt.

Egyesek szerint azonban titkon végig abban reménykedett, hogy Ben Affleck megjelenik a partin annak ellenére, hogy a nyáron alig találkoztak, Affleck pedig már meg is vette az új házát. Sőt, sasszemű rajongók azt is kiszúrták, hogy Lopez az esküvői fotókat is megtartotta a hamptonsi házában, annak ellenére hogy úgy tudni, már elintézték a válási papírokat, és csak a kereset beadása van hátra. 

Az egyik ismerőse szerint emellett Lopez teljes erőbedobással arra koncentrál, hogy tökéletesítse a testét: kemény ezdésrutint követ, szigorú diétát tart és rendszeresen jár spa-kezelésekre. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek