Starity

Ben Affleck és J.Lo házassága nem volt más, mint nagyon drága lezárása a 2002-es kapcsolatuknak

2024. augusztus 08. 18:06   |   Szerző: Four

A két híresség nagyon akarta, de kiderült, másodjára sem valók egymáshoz.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága talán a tökéletes példa arra a mondásra, hogy felmelegítve csak a káposzta jó. A két híresség először 2002 és 2004 között alkotott egy párt, de a színész hiába jegyezte el az énekesnőt, pár nappal a lagzi előtt szakítottak. 

Lopez később többször is úgy nyilatkozott, Ben volt az első, aki úgy igazán összetörte a szívét, illetve azt is elárulta, utólag már látja, még nem volt túl a szakításon, amikor röviddel utána összeházasodott Marc Anthonyval, akitől később gyerekei születtek. 

Így aztán nem volt meglepő, hogy amikor 2021-ben újra összejöttek, Lopez mindenáron szeretett volna egy óriási, nagyszabású, rongyrázós lagzit. A színész-énekesnő 2022 júliusában először Las Vegasban, majd Affleck georgiai birtokán fogadott örök hűséget a sztárnak: az utóbbi eseményen háromféle menyasszonyi ruhát viselt, külön táncot adott elő Afflecknek, és a képek alapján úgy tűnik, hatalmas vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent. 

A pompás esküvőt a nászúton készült szerelmes paparazzifotók követték, majd J.Lo nagyszabású projektje, amely már a kezdetektől halálra volt ítélve: nem elég, hogy kénytelen volt saját maga finanszírozni a filmjét mert a stúdiók nem igazán látták meg benne a fantáziát, de az általa felkért sztárok többsége nemet mondott a vendégszereplésre, és egészében véve a Benhez fűződő szerelme által ihletett album, film és dokumentumfilm nem hozta az elvárt sikert.

Embed from Getty Images

Jennifer mindent elkövetett, hogy a rajongói kellően átérezzék, mennyire szerelmes Affleckbe: még a színész által írt szerelmes leveleket is megosztotta az ismerőseivel az új lemezre készülő dalok szerzése során, ami valószínűleg nem igazán tetszett a notóriusan privát Bennek. 

Aztán a nagy szerelem, amelyről az énekesnő váltig állította, hogy tündérmesébe illő sztori, hogy húsz év alatt teljesen megváltoztak mindketten, és hogy most már benőtt a fejük lágya - valójában egy ismételt nagy csalódás volt. 

A Page Six informátora szerint a két sztár nagy árat fizetett azért, hogy a végére jártak: tényleg ennyire nem valók egymáshoz, vagy csak 2004-ben nem sültek el jól a dolgaik. 

Elkapta őket a hév. Jennifer évtizedek óta vágyott erre az esküvőre, a menyasszonyi ruhákra, a barátokra, az egész hűhóra. Most úgy tűnik, pont került egy 20 éves, befejezetlen történet végére. A végsőkig elmentek, és most már biztosak lehetnek abban, hogy nem működnek együtt hosszú távon. Nincsenek már megválaszolatlan kérdések. Megtapasztalták, milyen együtt, és most már vége. 

- mesélte a forrás. 

Úgy tudni, hogy a két híresség már alá is írta a válási papírokat, és egyedül a közös luxusvillájuk eladása van hátra. De egyesek szerint Ben - bár nem igazán beszél Lopezzel - továbbra sem akarja beadni a válókeresetet, mert "még mindig nagyon védelmezi őt". 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek