Starity

Justin Bieber ordítozott a rajongóival - nagyon félti a feleségét

2024. augusztus 12. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnek nem igazán tetszett a fanok viselkedése, hát rájuk kiabált.

hirdetés

Nemrég került napvilágra egy videó, amelyben Justin Bieber jól láthatóan teljesen kikelt magából, elege lett ugyanis abból, hogy több tinédzser nevetgélve videózta őt. 

A híresség csütörtökön tért be a Los Angeles-i Waldorf Astoria hotelbe, ahol nyolc tinédzser fiú elkezdte videózni őt. A TikTokra felkerült felvételen az látszik, hogy Bieber emelt hangon többször is megkérdezi a srácoktól, hogy "ez jó poén nektek?", majd arra utasítja őket, hogy "tűnjenek el". 

A TMZ-nek nyilatkozó szemtanúk szerint Bieber először sokkal finomabban kérte őket, ám a fiúk nem hallgattak rá, és ekkor dühödött fel a sztár, aki állítólag feleségét, Hailey-t várta a hotelben és attól félt, hogy a mindenórás modell stresszhelyzetbe kerül, ha összefut a tinikkel. 

Már korábban is írtunk róla egyébként, hogy Justin a széltől is óvja a várandós Hailey-t, aki az első gyermekükkel terhes. Ugyanakkor bizonyos források szerint Justin továbbra is küzd a mentális problémáival, és mivel "Hailey az egyetlen igaz barátja", ezért a modellre nagy nyomás helyeződött, hogy kibillentse a férjét, ha nehéz időszakon megy át. 

Embed from Getty Images

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek