Starity

J.Lo exe, Alex Rodriguez rejtélyes üzenetet posztolt a válás bejelentésekor

2024. augusztus 22. 09:09   |   Szerző: Four

A-Rod volt Jennifer Lopez párja, mielőtt az énekesnő összejött Ben Affleckkel.

hirdetés

Talán már sokan elfelejtették, de "Bennifer 2.0" előtt Jennifer Lopez még Alex Rodriguez visszavonult sportolóval élt párkapcsolatban, sőt, jegyesek voltak, amíg a férfi hűtlenségi botrányba nem keveredett. Lopez nem teketóriázott sokat és kiadta Rodriguez útját, akit - bár mindig elismerően nyilatkozik az énekesnőről - egyesek szerint elégtétellel tölti el, hogy "a karma visszaadta" Lopeznek azt, ahogy anno ők szakítottak. 

Így aztán sokan felfigyeltek arra a rejtélyes idézetre, amelyet Rodriguez aznap posztolt, amikor Jennifer beadta a válókeresetet. 

Vagy az egyik irányba indulsz, vagy a másikba, de akkor már légy te az, aki eldönti, hogy merre mész.

- posztolta Instagramra. 

Alex és Jennifer 2017-ben kezdett el randizni, és két évvel később a sportoló megkérte Lopez kezét. A koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották az esküvőjüket, aztán 2021-ben a fent említett okok miatt szakítottak.

A két híresség közös nyilatkozatban jelentette be, hogy véget ért a jegyességük, mert "rájöttek, barátként sokkal jobban működnek együtt."  Jennifer még abban az évben összejött (megint) Ben Affleckkel, akihez egy év múlva feleségül ment. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek