Starity

Gigi Hadid megbocsátott Zayn Maliknak - teljes a harmónia köztük

Ma, 15:58   |   Szerző: Four

A modell és az énekes nem sokkal a kislányuk születése után döntött a szakítás mellett.

hirdetés

Gigi Hadid és Zayn Malik nagyon csúnyán szakított 2021-ben (az énekes és Gigi édesanyja között állítólag tettlegességig fajult egy vita, ez volt az utolsó csepp a pohárban), de azóta úgy tűnik, szent a béke köztük. 

A Life & Style bennfentese szerint mindez annak is köszönhető, hogy Malik eléggé megkomolyodott az utóbbi egy-két évben. 

Borzasztó szakításon vannak túl, de megoldották a gondjaikat a lányuk érdekében, és újra jóban vannak. Zayn nagyon sokat változott, sokkal érettebb lett, jól érzi magát a bőrében. Mindenkinek megkönnyebbülés ez, főleg Giginek. 

- mondta az illető, aki szerint talán még arra is van esély, hogy újra összejöjjenek, hiszen Hadid jelenlegi párja, Bradley Cooper "nem igazán töri magát, hogy eljegyezze Gigit."

Gigi szívében mindig különleges helyet foglal el Zayn, és már teljesen megbocsátotta neki azt, amin keresztülment miatta. Lenyűgözi, hogy mennyit fejlődött, és mindig áradozik arról, hogy milyen nagyszerű apukája Khainak. Gigi továbbra is őrülten szerelmes Bradley-be, de ott van benne a szikra Zayn iránt. Az mindenki számára egyértelmű, hogy Zayn még mindig szerelmes Gigibe, és benne van a pakliban, hogy visszahódítja. Annyi biztos, hogy Gigi mostanában csak jókat mond Zaynről. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek